Dit doen wij

Onze opties

Hoe kunnen we jou helpen?

Losse video’s en Reels

Bent u op zoek naar op maat gemaakte video’s en Instagram reels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke paardrij-ervaring vast te leggen in de vorm van unieke video’s en reels.

In 15 tot 30 seconden verwerken we de beste opnames van de dag op muziek.

Aftermovies van paardensport events

Onze aftermovies zijn professioneel geproduceerd en bieden een dynamische mix van opwindende actie, een goede sfeerimpressie en passende muziek. We nemen de tijd om elk moment van het evenement vast te leggen en deze op een creatieve manier te verwerken tot een meeslepend verhaal.

Commerciele shoots

Onze op maat gemaakte producties leggen de schoonheid van uw paarden en locatie vast en vertellen het verhaal van uw merk op een visueel aantrekkelijke manier. Kies voor een commerciële shoot om uw merk een authentieke en onderscheidende uitstraling te geven, en gebruik de video’s op uw website, social media en televisie om uw bedrijf te laten groeien.

Livestream

Mensen thuis mee laten kijken tijdens een evenement? Dat is bij ons mogelijk! U kunt moeiteloos streamen naar populaire streamingdiensten zoals YouTube, Twitch of Facebook.

Bovendien is het per combinatie mogelijk om een afzonderlijke opname te maken, die na de wedstrijd kan worden gedownload.

Informatief

Een online les verzorgen, uitleggen hoe je het beste jouw harnachement kan onderhouden of bijvoorbeeld uitleg geven over hoe de stapmolen werkt. Wij helpen u graag verder met het in beeld brengen van uw informatieve video’s.

Iets anders?

Wij staan open voor ideeën! Heeft u een leuk idee voor een video, film of wilt u liever even sparren met een professional. Wij staan open voor alle input en denken graag mee in de opties.

Testimonials

Wat onze klanten vinden

Geweldige service voor paardenbedrijven

Ik was zo blij met de service van paardenfilms.nl voor mijn bedrijf! De passie die ze hebben voor paarden en videoproductie was duidelijk te zien in de video’s die ze hebben gemaakt. Ik was onder de indruk van hun aandacht voor detail en hun persoonlijke benadering.

Ik zou paardenfilms.nl zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, unieke en persoonlijke videoproducties voor hun paardenbedrijf.

– Angelie

Top reels!

De reels die ik van Rico heb gekocht waren geweldig en gelijk bruikbaar! Ze hebben de schoonheid en kracht van mijn paard echt weten vast te leggen op camera. Ondanks dat ik zelf nog niet veel ervaring heb heeft hij het wel laten lijken of ik Grand Prix reed!

Ik zou paardenfilms zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar aandenken die je voor altijd zal bewaren.

Lisa

Herinneringen voor het leven

Ze hebben de emoties en opwinding van het evenement echt weten vast te leggen, en ik was onder de indruk van de manier waarop ze de beelden hebben gemonteerd en geëdit. Het was duidelijk dat ze veel passie en expertise hebben op het gebied van videoproductie en van paarden ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele aftermovie voor hun paardensportevenement.

Gerard