Reviews

Dit vinden onze klanten.

Geweldige service voor paardenbedrijven

Ik was zo blij met de service van paardenfilms.nl voor mijn bedrijf! De passie die ze hebben voor paarden en videoproductie was duidelijk te zien in de video’s die ze hebben gemaakt. Ik was onder de indruk van hun aandacht voor detail en hun persoonlijke benadering.

Ik zou paardenfilms.nl zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, unieke en persoonlijke videoproducties voor hun paardenbedrijf.

– Angelie

Top reels!

De reels die ik van Rico heb gekocht waren geweldig en gelijk bruikbaar! Ze hebben de schoonheid en kracht van mijn paard echt weten vast te leggen op camera. Ondanks dat ik zelf nog niet veel ervaring heb heeft hij het wel laten lijken of ik Grand Prix reed!

Ik zou paardenfilms zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar aandenken die je voor altijd zal bewaren.

Lisa

Herinneringen voor het leven

Ze hebben de emoties en opwinding van het evenement echt weten vast te leggen, en ik was onder de indruk van de manier waarop ze de beelden hebben gemonteerd en geëdit. Het was duidelijk dat ze veel passie en expertise hebben op het gebied van videoproductie en van paarden ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele aftermovie voor hun paardensportevenement.

Gerard

Wat zijn de opties?

Wij denken graag mee met jouw situatie! Laat de schoonheid van jouw paard stralen met onze unieke paarden films.